پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403
برگزاری جلسه کمیسیون فنی مراحل دوم و سوم پروژه تدوین دستورالعمل طراحی و ساخت دکلهای بتنی انتقال
به دنبال تأیید مراحل دوم و سوم پروژه با عنوان " تدوین ضوابط و الزامات طراحی، ساخت، بهره‌برداری و آزمون دکل‌های بتنی خطوط انتقال و فوق‌توزیع " توسط دستگاه نظارت در دفتر فنی و نظارت انتقال توانیر؛ جلسه کمیسیون فنی مراحل فوق در اردیبهشت ماه 1402 برگزار گردید.

برگزاری جلسه کمیسیون فنی مرحله دوم پروژه تخمین عمر دکلهای انتقال مشبک
به دنبال تأیید مرحله دوم پروژه با عنوان "تدوین دانش فنی ارزیابی عمر باقیمانده دکلهای انتقال نیرو 230 و 400 کیلوولت و اجرای یک نمونه پایلوت" واگذار شده به دانشگاه صنعتی امیرکبیر، توسط دستگاه نظارت در پژوهشگاه نیرو و دفتر فنی و نظارت انتقال توانیر؛ جلسه کمیسیون فنی مرحله دوم در بهمن ماه 1401 برگزار گردید.

تصویب اجرای دو پروژه از طریق ساز و کار تولید بار اول
به دنبال ابطال مناقصه واگذاری شرکتی پروژه های "افزایش تاب آوری شبکه انتقال نیرو با استفاده از دکل موقت آلومینیومی" و "امکانسنجی، طراحي، ساخت و آزمون دکل تلسکوپی كامپوزيتي 63 کیلوولت دو مداره آویزی انتقال" به دلیل پیشنهاد ارقام نامتعارف از طرف شرکت کنندگان، طی جلسه ای با حضور نمایندگان دفتر فنی و نظارت انتقال توانیر، رئی پژوهشکده انتقال، مدیر گروه سازه و مدیر طرح پایش سلامت سازه های انتقال در توانیر مقرر گردید که اجرای دو پروژه مذکور از طریق ساز و کار تولید بار اول پیگیری شود.

انتصاب آقای دکتر محمدعلی جعفری به سمت مدیر طرح های پایش سلامت سازه های صنعت برق
در اردیبهشت ماه سال 1401، طی حکمی از طرف روسای محترم پژوهشکده های تولید و انتقال، آقای دکتر محمدعلی جعفری صحنه سرایی به سمت مدیر طرحهای ارزیابی، پایش سلامت و مقاومسازی سازه ها در حوزه های تولید و انتقال منصوب شدند.

برگزاری سومین جلسه کمیته راهبری سند در حوزه انتقال نیرو
در تاریخ 98/10/22 جلسه‌ای با حضور آقایان مهندس علیرضا پور و دکتر احمدی از شرکت توانیر و آقای مهندس آبنیکی از دفتر تحقیقات شرکت توانیر و آقایان مهندس فرضعلی زاده معاون محترم پژوهشکده انتقال و آقای دکتر بیگلری مشاور محترم پژوهشگاه نیرو تشکیل شد. در این جلسه منشور طرح پایش سلامت سازه‌های شبکه انتقال و فوق توزیع نیرو بتصویب رسید و مقرر شد پنج عنوان پروژه پس از طی مراحل فراخوان به محققین دانشگاهی واگذار شود.

برگزاری جلسه آغازین پروژه
جلسه آغازین پروژه "طراحی چارچوب کلی و معماری سامانه جامع پایش سلامت و مدیریت نگهداری در سازه‌های نیروگاهی" با حضور نمایندگان دفتر تحقیقات و بخش‌های فنی شرکت برق حرارتی، مجری سند و مدیران طرح و پروژه از پژوهشگاه نیرو و تیم تحقیقاتی اجرای پروژه از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی و با موضوع ارائه گزارش پیرفت و اقدامات انجام شده و نیازهای پروژه، در تاریخ 98/2/31 برگزار گردید.

انعقاد قرارداد واگذاری اولین پروژه سند با دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
قرارداد واگذاری اولین پروژه سند در حوزه تولید با عنوان "طراحی چارچوب کلی و معماری سامانه جامع پایش سلامت و مدیریت نگهداری در سازه‌های نیروگاهی" با دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در چهارچوب بند ط تبصره 9 قانون بودجه سال 97 منعقد و در تاریخ 97/12/27 جهت اجرا به دانشگاه مذکور، ابلاغ گردید.

برگزاری پنجمین جلسه کمیته راهبری سند در حوزه تولید نیرو
جلسه پنجم کمیته راهبری سند در حوزه تولید نیرو در تاریخ 97/10/8 با حضور مجری سند و نمایندگان دفتر تحقیقات شرکت برق حرارتی تشکیل گردید. در این جلسه، انجام یک پروژه با موضوع بازنگری سند پایش سلامت سازه‌های صنعت برق بررسی و تصویب گردید.

برگزاری دومین جلسه کمیته راهبری سند در حوزه انتقال و توزیع نیرو
جلسه دوم کمیته راهبری سند در حوزه انتقال و توزیع نیرو در تاریخ 97/10/5 با حضور اکثریت اعضای اصلی کمیته تشکیل گردید. در این جلسه، انجام دو پروژه با موضوع بازنگری سند پایش سلامت سازه‌های صنعت برق و ارزیابی ریسک سازه‌های انتقال بررسی و تصویب گردید.